In navolging van twee uitverkochte edities in Deventer organiseert RBO samen met Regioacademy en Pentascope Het Grootste Kennisfestival van Noord Nederland!

Een geweldig evenement vol inspiratie op 27 september op de festivallocatie van Kadepop, op het voormalig Suikerunie terrein in Groningen.

Het evenement heeft de inhoud van een congres, maar met de sfeer van een muziekfestival. Met heel veel sprekers (waarbij je in- en uit kunt lopen), leuke bandjes en natuurlijk lekker eten en drinken.

Het thema is Innovatie: samen op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Met je organisatie klaar zijn voor de toekomst. Met de nadruk op het hoe. Echt aan de slag dus.

De eerste namen zijn al bekend: Jan Rotmans, Gerard Kemkers, Jacqueline Jansen, Theo Hendriks, Bram van Houten, Kees Verhaar, Karin Manuel, Kees Klomp, Maarten Ducrot, Gerard Doll, Anne-Roos Bakker, Ad van Wijk, Erik Jan Koedijk en Leonie Bosveld zullen het podium beklimmen.

En ook al aardig wat leuke bandjes zoals The Maureens, Simon Keats en Maurice van Hoek zijn al bevestigd. En er komt steeds meer bij. Op de website zie je altijd de actuele stand van zaken. Kaarten zijn daar ook al te koop:

http://www.hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl/tickets/

We hopen jou ook te mogen verwelkomen. Kom je met een groep, dan geldt een mooie groepskorting. In Deventer was het festival bijna twee maanden van tevoren al uitverkocht dus wacht niet te lang met het bestellen van een ticket als je erbij wilt zijn.