RBO adviseert en ondersteunt uiteenlopende bedrijven, organisaties en instellingen bij de outsourcing van scholing. Hieronder vindt u enkele referenties en praktijkverhalen van opdrachtgevers. 

Logo De Kompanjie
Advies en inkoop scholing voor De Kompanjie

"Omdat RBO uitstekend op de hoogte is van het brede aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen, kunnen zij ons goed adviseren bij de uitvoering van onze opleidingsplannen. Niet alleen neemt RBO ons veel werk uit handen, we zijn ook verzekerd van de beste scholing voor onze medewerkers. RBO helpt ons om tijd en kosten te besparen en tegelijkertijd een goed scholingsaanbod te bieden.”

Logo Gemeente Rotterdam
Inkoop scholing voor de gemeente Rotterdam:

“Kleine gemeenten kunnen de inkoop van scholing misschien nog zelf verrichten, maar voor grote steden is dit praktisch onmogelijk. RBO neemt ons bergen werk uit handen en dankzij hun werkwijze zijn marktconformiteit en kwaliteit gewaarborgd. Onze contactpersonen bij RBO zijn echte sparringpartners, die graag met ons meedenken over verbeteringen of een innovatieve aanpak.”

logo-ep-nuffic
Opleidingsportal voor EP-Nuffic:

“De adviseurs van RBO zijn vriendelijk, professioneel en goed op de hoogte van de vele opleidingsmogelijkheden. RBO heeft hard gewerkt om al onze wensen en eisen terug te laten komen in de opleidingsportal en niets was onmogelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat de portal onze medewerkers optimaal zal ondersteunen in het vormgeven van hun persoonlijke ontwikkeling.”

logo-roler
Advies duurzame inzetbaarheid voor Roler:

“RBO heeft voor ons onderzocht welke behoeften onze opdrachtgevers en payrollers hebben op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De adviseurs van RBO hebben ons veel werk uit handen genomen en dankzij hun deskundige ondersteuning maken we een goede start met het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van onze payrollers en het creëren van een leercultuur.”

Logo OTIB
Workshops "Sterk in je Werk" voor OTIB:

“OTIB organiseert de workshop "Sterk in je Werk" om werknemers bewust te maken van hun ontwikkelmogelijkheden. Met aanvullende loopbaanadviesgesprekken, cursussen en trainingen worden ze direct op weg geholpen om hun ambities te realiseren. Twee RBO-adviseurs begeleiden de deelnemers daarbij. De deelnemers geven aan dat ze dankzij de workshop zichzelf hebben ontdekt en nu precies weten wat hen te doen staat. Een mooi resultaat, want dat is waar we het voor doen.”