Wat is het geheim van een succesvol bedrijf of project? Een team in topvorm. Ook wanneer omstandigheden voortdurend veranderen. Willen bewegen en meegroeien is daarom cruciaal. Voor het team en voor de individuele medewerkers. Dan blijven kennis en vaardigheden strak in lijn met uw strategie. RBO helpt om de gewenste groei aantrekkelijk en relevant aan te bieden. Wij zijn uw HR-partner bij het realiseren van beweging door ontwikkeling.

Jarenlange ervaring met opleidingsprojecten

Sinds onze oprichting in 1987 hebben wij honderden opdrachtgevers ondersteund bij het ontwikkelen en uitvoeren van scholingsbeleid en -projecten. Voor tienduizenden werkenden en werkzoekenden hebben we opleidingen, cursussen en trainingen ingekocht en begeleid.

Grondige kennis van onderwijs- en arbeidsmarkt

Zo’n dertig medewerkers met grondige kennis van de onderwijs- en arbeidsmarkt leveren kwalitatief hoogwaardige en betrokken dienstverlening. Maatwerk, doeltreffendheid, onafhankelijkheid en kostenefficiency staan daarbij voorop.

Eén loket voor alle opleidingsvraagstukken

Opdrachtgevers hebben bij ons één vast aanspreekpunt. Om opdrachtgevers op het volledige HR-terrein goed van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners, bijvoorbeeld op het gebied van automatisering, juridische zaken en loopbaanbegeleiding.