Bij RBO werken circa 15 betrokken en enthousiaste medewerkers als projectmanager en junior projectmanager. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, gezellige collega’s en een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een Voorzitter Raad van Toezicht. Klik hier voor meer informatie.

Let op: Wij ontvangen af en toe sollicitaties op niet-bestaande vacatures. Deze vacatures zijn zonder medeweten van RBO geplaatst op vacaturesites. Onze vacatures worden altijd gepubliceerd op onze eigen website. Wij adviseren om niet te solliciteren als de vacature niet op deze website staat. Deze sollicitaties kunnen wij helaas niet behandeling nemen.

Open sollicitaties

Is er momenteel geen geschikte vacature, maar ben je wel geïnteresseerd in een baan bij RBO? Stuur dan een open sollicitatie met CV en motivatie naar: RBO, t.a.v. mevr. M. Abbink, Postbus 351, 9700 AJ Groningen.

Stages

RBO heeft diverse mogelijkheden voor stageplekken en afstudeeropdrachten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Abbink op telefoonnummer 050-526 29 00 of via m.abbink@rbo.nl. Wil je liever direct solliciteren? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar: RBO, t.a.v. mevr. M. Abbink, Postbus 351, 9700 AJ Groningen. Vermeld in de brief in wat voor soort stage je geïnteresseerd bent.

Erkend leerbedrijf

RBO is bij Kenwerk geregistreerd als erkend leerbedrijf voor de mbo-opleiding facilitair medewerker (niveau 2). Bij ECABO is RBO geregistreerd als erkend leerbedrijf voor de volgende mbo-opleidingen:

Financieel/ Boekhouding
Bedrijfsadministratief Medewerker (niveau 2)
Financieel Administratief Medewerker (niveau 3)
Assistent-accountant (niveau 4)
Bedrijfsadministrateur (niveau 4)

Secretariaat/administratief
Secretarieel Medewerker (niveau 2)
Telefonist/ receptionist (niveau 2)
Secretaresse (niveau 3)
Directiesecretaresse (niveau 4)

Kijk voor meer informatie op www.ecabo.nl en www.kenwerk.nl