Meteen naar de inhoud

Ben jij onze nieuwe projectleider/adviseur

De arbeidsmarkt beweegt sneller dan we kunnen bijhouden. Hierdoor ontstaan verschillen tussen de behoefte van organisaties en wat werknemers of werkzoekenden soms te bieden hebben.

RBO is al meer dan 30 jaar actief en succesvol om die verschillen te overbruggen en partijen te verbinden. Wij werken voor organisaties (profit en not for profit), scholen, gemeenten en particulieren. 

Betekenisvol werk doen, daar gaan wij voor!

RBO heeft drie verschillende takken:

  • Europese subsidies; met name voor gemeenten en scholen in het voortgezet speciaal of praktijkonderwijs. RBO heeft de kennis en ervaring om een subsidietraject succesvol te begeleiden.
  • Scholingsmakelaar; RBO selecteert voor haar opdrachtgevers de meest passende en geschikte opleidingen. Met name voor bedrijven of werkzoekenden van een gemeente.
  • EVC -trajecten; Officieel bewijs van de vakbekwaamheid, opgesteld door ons als een onafhankelijke partij voor diegenen die meer kennis en ervaring hebben opgedaan dan alleen via diploma’s.

Wij zoeken versterking in een hands-on projectleider/adviseur. Als projectleider/adviseur kun je voor de opdrachtgever diverse rollen aannemen. Denk aan: projectmanager, procesbegeleider, adviseur, uitvoerder, organisator of sparringspartner. Daarnaast kun je concepten vertalen naar daadwerkelijke uitvoering. Je hebt financieel inzicht en kan risico’s inschatten. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en enige jaren werkervaring.

Wat in onze opdrachten naar voren komt is dat wij ontzorgen, een helikopterview hebben en als spin in het web fungeren. Wat ons echt typeert is dat we op verschillende niveaus kunnen opereren; operationeel, tactisch en strategisch. We werken resultaatgericht en denken altijd in mogelijkheden. 

Wij werken intensief samen met onze collega’s van Breuer&Intraval in Groningen en Partoer in Friesland.

Lijkt deze rol jou op het lijf geschreven? We ontvangen je reactie graag voor 1 juni 2023 in een vorm die bij jou past! Stuur deze naar sollicitaties@breuerintraval.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Annelies Klopstra (06-22245378)

Meer informatie over RBO en de andere twee organisaties vind je hieronder