Ga naar de inhoud

Over ons

Een leven lang ontwikkelen, die term hoor je tegenwoordig vaak langskomen. Het lijkt iets nieuws, maar RBO brengt dit al 30 jaar in de praktijk. In al die jaren zoeken wij steeds de balans tussen wat mensen kunnen en wat de arbeidsmarkt vraagt. Met succes!

De arbeidsmarkt beweegt over het algemeen sneller dan we met onze opleidingen en wet- en regelgeving kunnen bijbenen. Hierdoor ontstaat er een gat tussen dat waar de werkende bevolking goed in is en wat de arbeidsmarkt nodig heeft. Dit is al het geval sinds RBO begon. We kunnen dat probleem niet voor heel Nederland oplossen, dus richten we ons met name op het noorden van het land.

Waarom? Omdat onze werkwijze goed past bij de mensen in het Noorden. Die staan net als wij met de voeten in de klei, en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Niet lullen, maar poetsen! Natuurlijk zijn onze plannen, processen en ideeën geborgd in strategie, maar we zorgen ook voor uitstekende uitvoering.

Daarbij doen we alles voor onze klant of dat nu een bedrijf, school, gemeente of particulier is. We ondersteunen mensen binnen en buiten deze organisaties met hun ontwikkeling, zodat ze altijd van maximale toegevoegde waarde zijn. Maar bovenal zodat ze plezier hebben in en energie krijgen van wat ze doen. Onze adviseurs gaan samen met jou door het stof als dat nodig is voor succes. We regelen het voor je!.

Samenwerkingsverband

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.

RBO is een erkend leerbedrijf

Algemene voorwaarden | Klachtenprocedure