Ga naar de inhoud

Wat doen we

RBO werkt al jaren aan het verbeteren van de balans tussen wat mensen kunnen en wat de arbeidsmarkt vraagt. Dat doen we onder andere op de volgende manieren.

Er zijn verschillende Europese subsidies voor gemeenten en scholen in het voortgezet speciaal of praktijkonderwijs. RBO heeft de kennis en ervaring om een subsidietraject succesvol te begeleiden.

Als je in de praktijk meer kennis en ervaring hebt opgedaan dan jouw diploma’s tonen, is er het ervaringscertificaat. Een officieel bewijs van vakbekwaamheid, opgesteld door een onafhankelijke partij.

RBO is als scholingsmakelaar in te zetten om de meest passende en geschikte opleiding vindt. Bijvoorbeeld voor medewerkers binnen je bedrijf of werkzoekenden in de gemeente waar je voor werkt.

Samenwerkingsverband

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.

RBO is een erkend leerbedrijf

Algemene voorwaarden | Klachtenprocedure