Ga naar de inhoud

Vacature & Stage

Bij RBO werken circa 10 betrokken en enthousiaste medewerkers als projectmanager en junior projectmanager. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, gezellige collega’s en een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

RBO werkt werkt nauw samen met Breuer&Intraval en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren en daar plukken onze klanten de vruchten van.

Wij vinden het leuk om kennis te maken met mensen die bij onze organisatie willen werken. Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar m.strampel@rbo.nl. Wij gaan dan graag met je in gesprek.

Kijk ook eens op bij Partoer of Breuer&Intraval of neem contact met ons op.

Samenwerkingsverband

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.

RBO is een erkend leerbedrijf

Algemene voorwaarden | Klachtenprocedure